SABRA HEEMSTEDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 443 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sabra Heemstede. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2022 om 23:59 Prima weten en warm afgeleverd.
11 jul 2022 om 20:06 Tijden geleden dat we zo’n lekkere shoarma hebben gegeten. Shoarma met kaas, heerlijk! Patat top, schotel uitstekend. Voortaan alleen nog maar hier bestellen.
2 jun 2022 om 19:57 Is niet geleverd ! 16.30 besteld, zou om 17.45 gebracht worden ! 18.15 werd er gebeld, hadden bestelling niet gezien ! Of ik nog een half uur wilden wachten !! Niet dus !!
20 mei 2022 om 21:47 Sneller bezorgd dan vooraf aangegeven; heel fijn!
2 mei 2022 om 9:32 eten super lekker en bezorging super
11 apr 2022 om 19:56 Eten is altijd goed. Vandaag helaas iets minder. Het was oud zag er uit als of de bezorger een ongelukje gehad had. Hoop dat hij zelf verder oke is
9 apr 2022 om 18:27 Het kwam heel laat pas. Ik jreeg de verkeerde pasta en belde ze op en ze zeiden “ja volgende keer beter” Ik heb een uur later een nieuwe pasta bezorgt gekregen en in totaal dus heel lang zitten wachten. Heet onbeleefd. Ik ga hier nooit meer bestell
8 feb 2022 om 14:14 Na 90 min en 1x gebeld te hebben kwam eindelijk het eten. Franse Frietjes waren onderhand koud en ook te hard. Shaslick vlees smakeloos en taai.
5 feb 2022 om 20:15 Altijd lekker al Jaren lang
13 jan 2022 om 20:46 Ik kreeg een sms dat de bezorging over 29 min bezorgd zou worden. Dus dat zou later zijn dan gepland. Op hetzelfde moment van de sms gaat de bel. En daar was de bezorger al.
23 dec 2021 om 16:22 Gewoon alles top bij Sabra! Top eten; goed verzorgd en klokslag op tijd, geweldig!
19 dec 2021 om 21:18 Heerlijk de shoarma speciaal met kofta :) de pizza waren ook goed :)en heel snel vooral in zondag : tussen 15 min bijna 20 min? En goede prijs ook :)