SABRA HEEMSTEDE

SABRA HEEMSTEDE 25 Jaar In Heemstede

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 438 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sabra Heemstede. Meer weten? Ontdek meer

2 mei 2022 om 9:32 eten super lekker en bezorging super
11 apr 2022 om 19:56 Eten is altijd goed. Vandaag helaas iets minder. Het was oud zag er uit als of de bezorger een ongelukje gehad had. Hoop dat hij zelf verder oke is
9 apr 2022 om 18:27 Het kwam heel laat pas. Ik jreeg de verkeerde pasta en belde ze op en ze zeiden “ja volgende keer beter” Ik heb een uur later een nieuwe pasta bezorgt gekregen en in totaal dus heel lang zitten wachten. Heet onbeleefd. Ik ga hier nooit meer bestell
8 feb 2022 om 14:14 Na 90 min en 1x gebeld te hebben kwam eindelijk het eten. Franse Frietjes waren onderhand koud en ook te hard. Shaslick vlees smakeloos en taai.
5 feb 2022 om 20:15 Altijd lekker al Jaren lang
13 jan 2022 om 20:46 Ik kreeg een sms dat de bezorging over 29 min bezorgd zou worden. Dus dat zou later zijn dan gepland. Op hetzelfde moment van de sms gaat de bel. En daar was de bezorger al.
23 dec 2021 om 16:22 Gewoon alles top bij Sabra! Top eten; goed verzorgd en klokslag op tijd, geweldig!
19 dec 2021 om 21:18 Heerlijk de shoarma speciaal met kofta :) de pizza waren ook goed :)en heel snel vooral in zondag : tussen 15 min bijna 20 min? En goede prijs ook :)
30 okt 2021 om 21:39 Zeer zeer zeer slecht. 3 uur na bestelling eten pas ontvangen. Meerdere malen telefonisch contact gehad tussendoor naar iedere keer afgescheept met “het komt er nu aan”. Bedrog! Niet bij bestellen!
26 okt 2021 om 21:34 Wederom heel een heerlijk menu gekregen hartelijk dank
2 okt 2021 om 19:40 Niet voor niets bestel ik twee dagen achter elkaar lijkt me. maar helaas was mijn biefstuk dit keer rare inplaats van bestelde medium. Kan gebeuren volgende keer bestel ik gewoon weer
11 jul 2021 om 20:05 Pita kaas niet geleverd